046 240 00 00

Alarmopvolging van Risicobesef

Omdat criminelen zich niet aan kantoortijden houden, zorgt Risicobesef tijdens uw afwezigheid voor de veiligheid van uw bedrijf. Dit doen we door bij een alarmmelding binnen luttele tijd ter plaatse ter plekke te zijn. Veel objecten en processen worden tegenwoordig door uitstekende alarmsystemen beveiligd. Mocht er onverhoopt toch een inbraak-, overval-, brand- of storingsmelding plaatsvinden, dan is directe opvolging noodzakelijk. Om vervolgschade tot een minimum te beperken, is de snelheid en kwaliteit van alarmopvolging van groot belang.

Waarom kiezen voor professionele alarmopvolging?

1. Zorgeloze nachtrust

Als ondernemer bent u vaak het eerste aanspreekpunt. U wordt midden in de nacht gebeld omdat het alarm is afgegaan. Risicobesef Beveiligings Groep neemt u de volledige zorg uit handen. En als er echt iets gebeurt is regelen wij indien gewenst alles van glaszetter tot sleutelservice.

2. Eigen veiligheid en dat van uw medewerkers

Het opvolgen van een alarmmelding is niet zonder risico’s. De kans dat u oog in oog komt te staan met een inbreker is aanwezig. De mobiele surveillanten van Risicobesef Beveiligings Groep zijn getraind om met deze situaties om te gaan.

3. Alarmopvolging 24/7

Het surveillance team van Risicobesef Beveiligings Groep staat 24/7 voor u paraat.

4. Snelle responstijden

Wij garanderen snelle respons tijden na een alarmmelding. Onze alarmopvolging is actief is een sterk afgebakend gebied zodat wij bij een melding binnen luttele tijd aanwezig zijn. Wij zijn actief in de volgende gemeenten: Echt – Susteren – Roosteren – Born – Sittard - Geleen – Beek – Stein – Maastricht

5. Altijd goed geïnformeerd

Iedere alarmmelding wordt uitvoerig gerapporteerd in ons systeem RisiRap. U ontvangt digitaal na iedere melding een rapport met daarom opgetekend alle bijzonderheden. Dit rapport ontvangt u meteen na iedere melding in uw mailbox.

6. GRATIS overstap service

Risicobesef ontzorgt u volledig. Wilt u overstappen en klant worden bij ons. Wij maken samen met u een maatwerk instructie en regelen de volledige overstap voor u zodat u hierin geen zorg heeft. Heeft u nog een abonnement? Geen enkel probleem dit nemen wij kosteloos over gedurende de resterende looptijd.

Geplaatst op okt 23, 2020

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE