046 240 00 00

Lokaal inkopen is duurzaam inkopen, juist nu !

Maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI); lokaal inkopen. Júist in de huidige situatie waarin door het coronavirus de wereld op z’n kop staat, zet lokaal inkopen als publieke opdrachtgever het begrip duurzaamheid in een veel breder perspectief.

Onzekerheid

In onze nabije omgeving kennen we allemaal wel voorbeelden waarin de huidige situatie veel financiële onzekerheid voor ondernemers en medewerkers met zich meebrengt. Lokale overheid als publieke opdrachtgever kan hier nu (nog) bewuster en actiever mee omgaan. Door opdrachten te gunnen aan lokale leveranciers. Nu voor hen opdrachten wegvallen, zitten mensen thuis en vele ondernemingen worstelen met hun toekomst.

Bewust ondernemerschap

Voor menig bedrijf verdwijnt de omzet als sneeuw voor de zon. Wat normaal nog vanzelfsprekend was is nu in één keer bijzonder…. Wij proberen bewust in te kopen bij lokale bedrijven om samen het hoofd in deze vreselijke tijd boven water te kunnen houden. Wij leveren aan Limburgse bedrijven tegen een eerlijk tarief diensten op het gebied van veiligheidszorg. Denk hierbij aan winkelbeveiliging, mobiele surveillance, Zorg Beveiliging en objectbewaking of toezicht in het publieke domein. Samen staan we sterk, kies bewust, kies voor een lokale ondernemer, júist nu !

Geplaatst op apr 01, 2020

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE