046 240 00 00

KL-IK en Risicobesef Beveiligings Groep starten langdurige samenwerking

Risicobesef Beveiligings Groep en KL-IK slaan de handen in elkaar op het gebied van veiligheid door het afsluiten van een langdurige overeenkomst.

Over KL-IK:

KL-IK is een moderne, professionele en dynamische zorgorganisatie die begeleiding biedt aan cliënten in de omgeving Sittard-Geleen, Maastricht-Heuvelland. KL-IK biedt beschermd wonen, ambulante zorg en dagbesteding zoals kickboksen, fitness, creatief etc. KL-IK heeft een brede doelgroep en begeleid mensen met een (licht) verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek, forensisch, psychosociale problematieken, jeugd en of combinatie hiervan. KL-IK is krachtig door mijn IK. Ze staan voor een eigen identiteit en vinden veiligheid hier een heel belangrijk onderdeel van.

Onze maatwerk diensten

Buiten de inzet van het eigen zorgpersoneel levert Risicobesef een mobiele zorgbeveiliger. Deze surveilleert continu tussen de diverse zorg locaties. Tijdens de inzet reageert de beveiliger op meldingen, onderhoudt contacten met buurtbewoners, ketenpartners en cliënten zelf. Hiernaast handhaaft de zorgbeveiliger de algemeen openbare orde en veiligheid in en rondom de objecten. Ons motto, “voorkomen is beter als genezen” zorgt er voor dat wij door dicht bij cliënten te staan op een coachende en communicatieve manier invulling geven aan veiligheid. Tijdens de uitvoering van de dienst leggen wij alle bijzonderheden vast in ons innovatieve systeem RisiRap wat de zorgverlener / ketenpartners meteen inzicht geeft in het dienstverloop. Doordat alle partijen onderdeel zijn van de schakel staat veiligheid continu in het daglicht en werken wij vooral preventief. Bij meldingen komt de beveiliger meteen ter plaatse en kan repressieve maatregelen nemen in overleg met de zorgverlener.

Naast de mobiele zorgbeveiliger levert Risicobesef voor de 24 uurs zorglocaties objectbeveiliging.

Ook bij acute problemen kan er objectbeveiliging worden ingezet op ad-hoc basis.

Risicobesef onderscheidt zich door zorgbeveiligers “On the job” opdracht gericht op te leiden. Inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden staan hierbij voorop.

Risicobesef organiseert ook regelmatig kennissessies waar we samen met opdrachtgevers en ketenpartners ervaringen uitwisselen om de dienstverlening steeds verder te ontwikkelen. Deze manier van aanpak werkt !

Lees hier meer over zorgbeveiliging van Risicobesef

Geplaatst op apr 14, 2020

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE