046 240 00 00

Diensten

Risicobesef Beveiligings Groep is al jarenlang de opdrachtgever voor Zuid Nederland als het gaat om dienstverlening op het gebied van veiligheidszorg voor bedrijfsleven en overheid. 

Onze representatieve en gemotiveerde medewerkers maken hierbij het verschil.

Facility Services

Hospitality

De eerste indruk bij contact is cruciaal. Aan de telefoon en bij ontvangst, het moet meteen goed zijn. Professioneel en gastvrij, servicegericht en met hart voor de zaak. Daar zorgen wij voor. Of het nu gaat om puur gastontvangst, basisreceptiediensten of een uitgebreider takenpakket met (back)office ondersteunende werkzaamheden, wij leveren maatwerk en nemen al het regelwerk uit handen. Wel zo makkelijk. Dat doen we ook als opdrachtgevers gedeeltelijk bij ons uitbesteden. Samen met de bedrijfseigen medewerkers vormen we één team, dus zo gaan we ook met elkaar om. Professioneel en persoonlijk.

Facilitair

Een schone en opgeruimde, goed geoutilleerde en veilige werkomgeving willen we allemaal. Dat vraagt om vakmensen die adequaat, probleemoplossend en met oog voor detail werken. Risicobesef Beveiligings Groep levert ervaren professionals, die begrijpen wat prioriteit heeft en zien waar kansen liggen. Met onze huismeesters, conciërges, beheerders, postkamermedewerkers, receptiemedewerkers en bodes kunnen opdrachtgevers rekenen op een soepele en betrouwbare samenwerking, groot verantwoordelijkheidsgevoel en vakmanschap. Ze denken niet alleen mee, ze kijken vooruit!

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE