046 240 00 00

Diensten

Risicobesef Beveiligings Groep is al jarenlang de opdrachtgever voor Zuid Nederland als het gaat om dienstverlening op het gebied van veiligheidszorg voor bedrijfsleven en overheid. 

Onze representatieve en gemotiveerde medewerkers maken hierbij het verschil.

Objectbeveiliging

Beveiliging voor gebouw, winkel of panden

Elk jaar weer zorgt criminaliteit voor veel schade. Risicobesef Beveiligings Groep helpt u om dit in de kiem te smoren. Onze beveiligers zijn scherp, oplettend en stralen overwicht uit. Periodieke controles van buiten- en binnenzijde, overzicht houden in een wachtpost, signaleren van afwijkende zaken: wij staan voor u klaar. Bij Risicobesef Beveiligings Groep beseffen wij dat u uw kantoor, winkel- en bedrijfspand goed bewaakt of beveiligd wilt hebben. Met perfect opgeleide en gemotiveerde beveiligers staan wij altijd oplettend en scherp paraat.


De wereld verandert en daarmee ook de risico's.

Risicobesef beveiligings Groep snapt wat hierin belangrijk is. Wij bieden een totaalpakket aan veiligheidszorg zodat u veilig kunt wonen, werken, recreëren. Enkele voorbeelden waarin de beveiligers van Risicobesef Beveiligings Groep u van dienst kunnen zijn.

Productie & Logistieke bedrijven

Het beveiligen van dit soort bedrijven is altijd maatwerk. Onze beveiligers dragen zorg voor gastheerschap en bewaken de bedrijfscontinuïteit. Het ontvangen van bezoekers, het bedienen van veiligheidssystemen, visiteren, open & sluitronden, preventieve ronden, het bemensen van een meldkamer, postverwerking, administratieve taken enz. enz. kunnen allemaal onderdeel zijn van de werkzaamheden. Onze beveiligers hebben als core business “Veiligheid” maar zijn daarnaast ook graag behulpzaam met neventaken van bijvoorbeeld facilitaire processen.

Bouw & Vastgoed

Jaarlijks gaan er vele miljoenen verloren in derving bij bouw en vastgoed projecten.
Onze beveiligers zijn u graag van dienst op bouwprojecten en vastgoedprojecten. Dit eventueel in combinatie met techniek.  Het registreren van bezoekers, het voorkomen van kraak of braak, het beveiligen van kostbaarheden. Iedere organisatie is anders, daarom leveren wij maatwerk gericht op locatie en vraag.

High Risk Objecten

Voor hoog risico locaties leveren wij beveiligers welke oog hebben voor detail. Samen met de opdrachtgever wordt een projectinstructie opgesteld waarin we alle processen tot in detail vast leggen. Onze beveiligers zijn integer en weten risico's op een hoog niveau te vertalen naar de praktijk.  Onze innovatieve manier van werken zorgt ervoor dat continuïteit tot het maximum beschermt is.

Onderwijs

De risico's binnen het onderwijs zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. Onze beveiligers kunnen hier de continuïteit bewaken door een innovatieve aanpak. Samen met docenten en leerlingen werken wij aan een stuk bewustwording. Veiligheid is namelijk een gedeelde verantwoordelijkheid. Door deze manier van aanpak verhogen wij de algehele veiligheid. Onze beveiligers zijn goed opgeleid in o.a. Hospitality, conflictbeheersing en agressie en het herkennen van problematiek.

Publiek domein

Inzet van beveiligers in het publiek domein is in 2020 heel normaal geworden.
Meer blauw op straat roept men al jaren. En de inzet van politie is vaak te weinig of men stelt andere prioriteiten. Risicobesef Beveiligings Groep is actief in het publieke domein in het tegengaan van overlast. Denk bijvoorbeeld aan hangjongeren, uitgaansoverlast, vuurwerkoverlast, een onveilig gevoel in een buurt. Onze beveiligers werken onder het motto voorkomen is beter als genezen. Wij zijn zichtbaar in een wijk aanwezig en leggen contacten met mensen en probleemveroorzakers. Samen met onze ketenpartners maken we de buurt hiermee veiliger.  Onze teams kunnen worden ingezet te voet, fiets of met surveillancevoertuig.

Gezondheidszorg

Beveiliging in de zorg moet in 2020 breed en dynamisch zijn. Bezoekers lopen in en uit, er wordt vaak met dure apparatuur gewerkt en er zijn veel medicijnen op voorraad. Diefstal, vandalisme en agressie komen nogal eens voor. Tegelijkertijd hoort een zorginstelling een plek te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Patiënten en cliënten, bezoekers en medewerkers moeten zich op hun gemak voelen en veiligheid moet daarbij vanzelfsprekend zijn.

Risicobesef Beveiligings Groep biedt integrale beveiligingsoplossingen voor de zorg. Door de inzet van goed opgeleid beveiligingspersoneel met oog voor hospitality en inlevingsvermogen bieden wij u maatwerk oplossingen voor de gehele branche.

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE