046 240 00 00

Diensten

Risicobesef Beveiligings Groep is al jarenlang de opdrachtgever voor Zuid Nederland als het gaat om dienstverlening op het gebied van veiligheidszorg voor bedrijfsleven en overheid. 

Onze representatieve en gemotiveerde medewerkers maken hierbij het verschil.

Retailbeveiliging

Winkelcriminaliteit is al jaren een groeiende derving post voor retaillisten. Met de inzet van een winkelsurveillant kan veel criminaliteit worden voorkomen, omdat de surveillant duidelijk herkenbaar op de winkelvloer aanwezig is en vroegtijdig afwijkende gedragingen onder het publiek zal signaleren.

U wilt dat uw klanten zich prettig voelen in uw winkelomgeving en een nors kijkende beveiliger draagt daar niet aan bij. Vandaar dat de winkelsurveillanten van Risicobesef Beveiligings Groep allen zijn getraind in gastheerschap. Daarnaast zijn onze surveillanten in het bezit van een BHV- diploma, waardoor zij ook onderdeel kunnen uitmaken van uw bedrijfshulpverlening.

Deurbeleid

Nederlandse supermarkten en bouwmarkten nemen strengere maatregelen tegen verdere verspreiding van het corona virus. Er mag vanaf heden nog maar 1 klant per 10 vierkante meter de winkel binnen. Ook andere winkels die buiten de categorie supermarkten en drogisterijen vallen voeren steeds meer een deurbeleid.

Gaat uw bedrijf ook een deurbeleid voeren? Bent u opzoek naar beveiligers die het deurbeleid kunnen reguleren en/of kunnen toezien op naleving van de verder gestelde maatregelen tegen corona verspreiding? Risicobesef Beveiligings Groep kan u hierin ondersteunen.

Neem vandaag nog contact op met ons: 046 240.00.00

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE