Objectbewaking bij uw pand in Roermond?

Bezit u een pand of object in Roermond waarvan u de noodzaak ziet dat dit beveiligd moet worden?
Bij risicobeveiliging bieden wij diensten aan met goed opgeleide objectbeveiligers, die altijd gemotiveerd en scherp zijn om onregelmatigheden tegen te gaan.

Objectbewaking inzetten in Roermond?

U kunt objectbeveiligers inzetten om uw kantoorpand(en) te beveiligen, dit kan zowel tijdens maar ook buiten kantooruren. De objectbeveiligers houden toezicht op alles wat er in en rond uw pand afspeelt. Dit kan door middel van periodieke controles of het overzicht houden vanuit een wachtpost. Bij invullen van portiers- en / of receptiediensten kunnen onze mensen toezicht houden op in- en uitgaande personen en goederen.
Bouwplaatsen en bouwprojecten waar ‘s avonds geen werkzaamheden meer bevinden, kunnen worden beveiligd door objectbeveiligers.

Door objectbeveiligers in te zetten op deze bouwplaatsen, voorkomt u diefstal van kostbare werktuigen, materialen en duur gereedschap. Hiermee voorkomt u ernstige werkvertraging of derving.

Ook in winkelcentra, retailpark of outlet zijn onze beveiligers u van dienst. De winkelsurveillanten zijn alert en scherp op situaties zoals diefstal, zakkenrollen en andere vormen van criminaliteit. De ruimtes zijn zeer openbaar en makkelijk toegankelijk voor iedereen, daardoor moeten de beveiligers de stroom van bezoekers in goede banen leiden en gevoelige plekken afschermen.

 • Beveiliging met politie honden
 • Beveiliging en bewaking van Bouwplaatsen / Bouwprojecten;
 • Beveiliging en bewaking van Horeca, winkelcentra, retailpark en outlet center
 • Beveiliging en bewaking van Overheidsgebouwen en Zorginstellingen
 • Toezicht in publiek domein (openbare orde, straatcoach)
 • Beveiliging en bewaking op plaats delict (brand, inbraak, ongeval, misdrijf, ramp)
 • Beveiliging en bewaking tijdens kantoor uren
 • Beveiliging van Vakantieparken, Hotels en pretparken
 • Beveiliging en bewaking van Kantoorpanden en Kantoorgebouwen;
 • Beveiliging en bewaking tijdens openingstijden (bv horeca, winkels, pretparken etc.)
 • Beveiliging en bewaking van Bedrijfsgebouwen en Industriegebieden;
 • Beveiliging en bewaking bij Leegstand;

Staat uw soort object hier niet tussen? En heeft u wel objectbeveiliging of bewaking nodig in de buurt van Roermond? Dan horen wij dat graag van u. U kunt hieronder bij extra informatie aangeven wat uw wensen zijn.

Plaats hieronder uw aanvraag voor objectbewaking

Om u goed advies te kunnen geven en met een duidelijk voorstel te komen vragen wij u een aantal velden in te vullen.

Objectbewaking of Objectbeveiliging Roermond,

wat houdt dat in?

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden, alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. En wordt er tijdens deze ronden gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon, behoort tot de taken.

Risicobesef is onder andere actief in de regio van: