Objectbewaking bij uw pand in Maastricht.

Bezit u een pand of object in Maastricht en moet dit bewaakt of beveiligd worden?
Objectbewaking kan onder andere ingezet worden voor het bewaken van bedrijven en instellingen, bouwplaatsen, (leegstaande) kantoorpanden, maar ook portiers- en receptiediensten van bijvoorbeeld hotels en vakantieparken. Tevens kunnen wij direct inspelen als er bewaking gewenst is na een calamiteit. Hierbij valt te denken aan bewaking na brand, schade door diefstal enzovoort. Elk object vraagt om zijn eigen aanpak, immers elk object is uniek.
Bij Risicobesef bieden wij diensten aan met goed opgeleide objectbeveiligers, die gemotiveerd en oplettend zijn. Onze beveiligers weten wat er in en rond uw pand speelt.

Objectbewaking inzetten voor uw pand in Maastricht?

U kunt objectbeveiligers inzetten om uw pand te beveiligen, dit kan tijdens maar ook buiten kantooruren zijn. De objectbeveiligers houden toezicht op alles wat er in en rond uw pand afspeelt. Dit kan door middel van periodieke controles of het overzicht houden vanuit een wachtpost. Bij invullen van portiers- en / of receptiediensten kunnen onze mensen toezicht houden op in- en uitgaande personen en goederen.
Bouwplaatsen en bouwprojecten waar ‘s avonds geen werkzaamheden meer plaats vinden, kunnen worden beveiligd door objectbeveiligers. Door objectbeveiligers in te zetten op deze bouwplaatsen, voorkomt u diefstal van kostbare machines, materialen en duur gereedschap. Hiermee voorkomt u ernstige werkvertraging of derving.
In winkelcentra kunnen onze beveiligers u van dienst zijn. De beveiligers zijn alert en scherp op situaties zoals diefstal, zakkenrollen en andere vormen van criminaliteit welke derving kunnen veroorzaken. Onze objectbeveiligers kunnen tevens worden ingezet in het publieke domein om toezicht te houden op bijvoorbeeld hangplekken, stadscentra, horecagebieden en evenementen.

 • Beveiliging en bewaking van Kantoorpanden en Kantoorgebouwen;
 • Beveiliging en bewaking tijdens openingstijden (bv horeca, winkels, pretparken etc.)
 • Beveiliging en bewaking van Bedrijfsgebouwen en Industriegebieden;
 • Beveiliging en bewaking bij Leegstand;
 • Beveiliging met politie honden
 • Toezicht in publiek domein (openbare orde, straatcoach)
 • Beveiliging en bewaking op plaats delict (brand, inbraak, ongeval, misdrijf, ramp)
 • Beveiliging en bewaking tijdens kantoor uren
 • Beveiliging van Vakantieparken, Hotels en pretparken
 • Beveiliging en bewaking van Bouwplaatsen / Bouwprojecten;
 • Beveiliging en bewaking van Horeca, winkelcentra en retail
 • Beveiliging en bewaking van Overheidsgebouwen en Zorginstellingen

Staat uw soort object hier niet tussen? En heeft u wel objectbeveiliging of bewaking nodig in de buurt van Maastricht? Dan horen wij dat graag van u. U kunt hieronder bij extra informatie aangeven wat uw wensen zijn

Plaats hieronder uw aanvraag voor objectbewaking

Om u goed advies te kunnen geven en met een duidelijk voorstel te komen vragen wij u een aantal velden in te vullen.

Objectbewaking of Objectbeveiliging Maastricht, wat houdt dat in?

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden, alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. En wordt er tijdens deze ronden gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon, behoort tot de taken

Risicobesef is onder andere actief in de regio van: