046 240 00 00

Risirap

Risicobesef Beveiligings Groep maakt gebruik van een innovatieve applicatie voor de beveiligingsbranche. RisiRap is geheel in eigen beheer ontwikkeld door Sentralise en Risicobesef. RisiRap laat papieren instructies en rapportages voorgoed tot het verleden behoren. Dus niet alleen innovatief maar ook nog eens goed voor het milieu. De klant kan real-time mee kijken met de dienstdoende beveiliger! Hierdoor worden onze diensten nog transparanter.  

Bij Risicobesef redeneren wij niet vanuit techniek, maar denken wij vanuit de praktijk. Functionaliteit is ontwikkeld ter ondersteuning aan de handelingen welke onze beveiligers dagelijks uitvoeren.

Rapporten

Innovatie als continue proces.

Planning, instructies, rapportage en communicatie met personeel; het kost een hoop tijd. Risicobesef heeft vanuit de praktijk deze processen op een efficiënte manier geautomatiseerd.
Dit in ons eigen ontwikkelde systeem RisiRap; “voor beveiligers – door beveiligers”. De functionaliteit in RisiRap is een continu proces vanuit onze business. Functionaliteit in RisiRap is ondersteunend aan de taken van de beveiliger, net als zijn zaklamp en portofoon. Dankzij gebruiksvriendelijke schermen werkt men moeiteloos met deze unieke software op iedere smartphone of computer.

Effectieve Tool

Ziet u wel eens een beveiliger van Risicobesef op zijn telefoon kijken?

Het zou zomaar kunnen dat de beveiliger aan zijn rapportage in RisiRap bezig is. Tijdens de dienstuitvoering houden wij alle bijzonderheden bij in een dienstrapport welke onze opdrachtgever en leidinggevende real-time kan inzien. Deze efficiënte manier van rapporteren zorgt voor minder administratieve rompslomp waardoor we effectief meer tijd hebben voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Bovendien draagt het bij aan een beter milieu daar papieren rapporten voorgoed tot het verleden behoren.

Dienstrapporten, ideaal!

Nieuwsgierig naar wat Risicobesef voor jou kan betekenen dankzij slim gebruik van onze ontwikkelde techniek? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We laten je graag wat zien!

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE