046 240 00 00

ONZE NIEUWE COLLEGA?

In verband met uitbreiding van onze klanten portefeuille zijn wij op zoek naar allround beveiligers welke algemeen breed inzetbaar zijn op o.a. winkelsurveillance, mobiele surveillance, objectbeveiliging en evenementen.

Werken in de beveiliging is uitdagend. Wij hebben mensen in dienst die hun nek voor elkaar durven uit te steken. Mensen die klaar staan als er op korte termijn een beroep op ze wordt gedaan. Kortom doorgewinterde daadkrachtige beveiligers. We werken enkel met de beste....

De vereisten zijn:

  • Beschikken over diploma beveiliger 2 / ABM 
  • BHV en of EHBO diploma is een pré
  • Representatief uiterlijk
  • Communicatief zeer vaardig
  • Basiskennis Engels / Duits
  • Beschikken over een goede conditie 
  • Stressbestendig
  • Doortastend en de-escalerend kunnen optreden

Match?

Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan: loyaliteit, teamspirit, proactieve houding, oog voor detail en open communicatie. De dynamiek en diversiteit van onze organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin beroep wordt gedaan op je flexibiliteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met werkdruk en wisselende diensten.

Risicobesef Beveiligings Groep is een sterk groeiende dynamische organisatie waar je geen nummer bent. Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Wij doen er alles aan om ons te onderscheiden. Dit verwachten wij ook van ons personeel. Ben jij de beveiliger welke we zoeken? Reageer dan door je motivatie, foto en CV te mailen aan personeelszaken@risicobesef.nl

Beschik je niet over de juiste opleiding maar spreekt deze functie je wel aan. Informeer dan naar de opleidingsmogelijkheden binnen onze organisatie.

JOUW WERKWEEK

Hoe zou een week eruit kunnen zien?

Op maandag start je de week met een dagdienst in een logistiek centrum. 
Je start met visiteren van het uitgaande personeel. Je constateert een diefstal. In overleg met de hoofd beveiliging houdt je de verdachte aan en verzorgt de afhandeling. Vervolgens krijg je een melding van een aanrijding in het warehouse. Ter plaatse aangekomen draag je zorg voor een veilige afhandeling en legt alles vast. Je muteert alle bijzonderheden in RisiRap. 

Dinsdag heb je middagdienst op een groot vakantiepark. 
Je start de dienst met het inlezen van de bijzonderheden van de vorige diensten en bespreekt de bijzonderheden met de parkmanager. Je ontvangt al snel een melding op de noodtelefoon. In een woning zou er een burenruzie zijn. Met spoed ga je ter plaatse en bemiddeld in dit geschil. Hierna keert de rust weder en houdt jij je bezig met surveillance op het park. Tijdens de surveillance ontvang je een melding van de meldkamer ambulance op de noodtelefoon. Er is met spoed een ambulance onderweg voor een reanimatie. Je schakelt meteen, neemt de AED mee en start de reanimatie. Je laat een BHV-er de ambulance opvangen en begeleiden bij de slagboom. Je blijft op gepaste afstand zodat de ambulance medewerkers hun werk kunnen doen. Nadat de ambulance het park heeft verlaten, vervolg je de surveillance ronde. De bijzonderheden leg je vast in de rapportage van RisiRap.

Woensdag en donderdag ben je ingepland op de mobiele surveillance. 
Het is redelijk rustig en je houdt je bezig met preventieve surveillance bij onze klanten. Na een tijdje ontvang je een inbraak alarm bij een basisschool. Bij aankomst zie je tijdens de buiteninspectie dat er een raam kapot is. Je hoort binnen nog geluiden. Via de meldkamer roep je de politie op voor assistentie. Samen controleer je het object waar helaas niemand meer wordt aangetroffen. Van de politie hoor je vervolgens dat er twee straten verderop een verdachte met inbrekerswerktuig is aangetroffen. Je legt alles vast in de RisiRap rapportage en wacht op de glaszetter. Vervolgens ga je verder met de surveillance.

Zondag heb jij nachtdienst in een psychiatrische zorginstelling. 
Je geeft aanvang dienst in RisiRap en start jouw dienst aan de receptie van het object. Tijdens jouw dienst loop je regelmatig controle ronden door het object. Hier controleer je alles op onregelmatigheden. Tijdens jouw ronde belt een verpleger met het verzoek of je assistentie kunt bieden. Een patiënt stelt zich agressief op.
Je gaat ter plaatse en bent op de achtergrond aanwezig. Door jouw preventieve aanwezigheid komt er rust in de situatie waarna de cliënt rustig wordt en terug naar bed gaat. Je vervolgt jouw ronde. Omstreeks 06.00u leg je alle sleutels klaar voor de dagdienst en start de openingsronde van de kantoren. Je muteert het dienstverloop in het dienstrapport en draagt om 07.00u de dienst over aan de receptioniste van de opdrachtgever.

Solliciteer vandaag nog!

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur je CV en motivatie naar werkenbij@risicobesef.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Experts in veiligheidszorg

DOWNLOAD BROCHURE