Werken bij Risicobesef

“Wij zoeken mensen die klaar zijn voor het echte beveiligingswerk” — Roy Ramakers

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen die klaar zijn voor het echte beveiligingswerk. Mensen die hun nek voor elkaar durven uit te steken. Mensen die niet moeilijk doen als ze er op korte termijn een beroep op hun wordt gedaan. Kortom doorgewinterde beveiligers. Spreekt het voorgaande jou aan en wil je werken bij Risicobesef? Solliciteer dan. Dat doe je door een motivatiebrief met curriculum vitae en foto te e-mailen.  
  • kandidaten met het beveiliger 2 diploma
  • kandidaten van onbesproken gedrag
  • kandidaten met ervaring
werknemer

Misschien worden dit wel jouw nieuwe collega's

Brandon Lynn
“Tijdens mijn beveiligingsopleiding bij OPB liep ik stage bij Risicobesef. Er was meteen een klik waarna ik na het behalen van mijn beveiligingsdiploma een baan kreeg aangeboden. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. In mijn functie als coördinator coach ik mijn collega’s. Hierdoor heb ik direct invloed op de cultuur en de sfeer binnen het bedrijf: en die is uitstekend.”
Brandon Lynn
Algemeen security coördinator, Risicobesef
René Mantingh
“Toen Risicobesef Intersec overnam ben ik meegegaan: en het bevalt me ontzettend goed. Risicobesef is een hechte club waarbij het motto is one for all and all for one. Met name in de horeca- en evenementenbranche onderscheiden wij ons door innovatie, betrokkenheid en gastvrijheid. Mijn team coach ik op doortastendheid: een belangrijke eigenschap in de horeca- en evenementenbeveiliging.”
René Mantingh
Coördinator horeca & events, Risicobesef
Is beveiliging helemaal je ding? Kom dan bij ons werken. Neem contact met ons op  
 ssb-erkend-leerbedrijf